HTML5
সম্প্রদায়ি কোর্স
বর্ণনা

HTML5 edustaa Hypertext Markup Language -standardin tuoreimpia versioita, jotka tarjoavat selaimille ymmärrettävän rakenteen verkkosivustoille. Tämä laajasti käytössä oleva merkintäkieli mahdollistaa dynaamisten ja modernien sivustojen rakentamisen.

HTML5 mahdollistaa selkeän ja järjestäytyneen rakenteen luomisen sivustoillesi uusien elementtien ja attribuuttien, kuten <header>, <nav>, <article> ja <footer>, avulla. HTML5 tarjoaa myös lukuisia uusia ominaisuuksia, kuten audio- ja videotuki, grafiikan piirtäminen, paikannus, verkkosovellusten tallennus ja paljon muuta.

Kurssilla perehdytään HTML5:n perusasioihin, kuten sivustorakenteeseen, otsikointiin, linkittämiseen ja kuvien integrointiin. Opit hyödyntämään uusia elementtejä ja attribuutteja, jotka tehostavat sivustosi käytettävyyttä ja selkeyttä. Lisäksi kurssi tarjoaa perusteellisen yleiskatsauksen HTML5:n multimediaominaisuuksiin, kuten äänen ja videon sisällyttämiseen sivustoille.

Kurssin aikana saat käytännön kokemusta HTML5:n soveltamisesta harjoitusten kautta, jotka auttavat soveltamaan oppimaasi ja kehittämään taitojasi todellisissa projekteissa.

Liity HTML5-kurssille ja astu nykyaikaisen verkkokehityksen maailmaan. Opi luomaan vaikuttavia ja interaktiivisia verkkosivustoja hyödyntämällä HTML5:n tehokkaita toimintoja ja teknologioita.

সম্প্রদায় যাচাইকরণ
খরচের বিশ্লেষণ
পর্যালোচনা